Home

Kindershows

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER Telefoon: 0031-(0)72-589.79.12
FLOEPIE DE FLAPZAK

DE FEESTFIETS

In het programma ‘Floepie de Flapzak’ nemen Clown Kwibus en Directeur Francesco (beiden afstammend uit een oud circusgeslacht), de kinderen mee in de wonderbaarlijke wereld van hun circus. Deze beroepsartiesten brengen klassieke circusnummers met veel… vallen en opstaan! Een geweldige show van 60 minuten, met variété, muziek, theater, kunst & kunstjes van de bovenste plank.

 
De Balonnenbaron
DE BALLONNENBARON

Ballonfiguratie voor groot en klein

Met zijn unieke kostuum straalt de Ballonnenbaron een bijzondere klasse uit. Dit maakt hem inzetbaar op elke lokatie en op ieder type evenement.
Zijn meer dan veertig (!) binnenzakken herbergen een complete dierentuin. Als u een dier noemt is de kans tien tegen één dat de Ballonnenbaron in staat is dit in een oogwenk uit een fraai gekleurde ballon te vervaardigen. Naast dieren omvat het repertoire nog tal van andere zaken. Kortom; een mobiele act om bij stil te staan.

De Balonnenbaron

 
John Anders Heugdshow
John Anders jeugdshow

John Anders presenteert een show voor- en met de jeugd. De show is geschikt voor 4 t/m 12 jarigen....maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven!
De show valt het best kort samen te vatten als....... veel lachen, meedoen, je ontzettend verbazen en je mee laten nemen in een wereld waarin de onmogelijke dingen, mogelijk gemaakt worden!

De show bestaat uit;
Goochelen met de jeugd
Een sprekende eend
Een wedstrijd rare gezichten trekken

Alle assisterende kinderen ontvangen een leuke attentie.

 
CIRCUS KOLDERIEK
CIRCUS KOLDERIEK

In zijn kinder- en familievoorstelling laat Basera het publiek genieten van al zijn vaardigheden. De vorm waarin de voorstelling is gegoten lijkt op een circus show. Met behulp van het publiek wordt er een minicircus ten tonele gevoerd, waarin Basera de rollen van clown, mimespeler, jongleur, acrobaat, goochelaar en evenwichtskunstenaar invult. Tijdens de show verschijnen ook de marionet Keessie, die zich ontpopt als een heuse Rock and Roll ster, én de pop Pinkie, die een gevaarlijke koorddansact voor zijn rekening neemt. In zijn presentatie zijn invloeden merkbaar van zijn grote idolen: Charlie Chaplin en Tommy Cooper.

 
DIEROMDOM
DIEROMDOM
Een unieke attractie in Nederland! De Dieromdom is een tot draaimolen omgebouwde bakfiets. De vrolijk geklede circusknecht (Johan) speelt accordeon en zingt kinderliedjes, terwijl hij pedaalt en daarmee de molen laat draaien. Op het molentje kunnen kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar op de rug van een paardje, een zwaan, een struisvogel of een olifantje ronddraaien en wegdromen.
 
Klik hier voor de folder (pdf)

Alles Kids

Een volwassen kindershow waarin Illusionist Manro zijn jeugdige publiek serieus neemt. In deze wervelende show verschijnen o.a. levende dieren, laat Manro een kind echt zweven en rollen kids van nu, van de ene in de andere verbazing.

De roem wordt altijd eerlijk gedeeld met de kinderen uit de zaal. Illusionist Manro helpt ze dingen doen waar ze zelf niets van begrijpen, maar die ze nooit meer zullen vergeten. Dit leidt natuurlijk tot de nodige spannende maar ook komische situaties.

Gun ook uw kinderen deze magische ervaring!

Manro bespeelt het publiek, is professioneel, vriendelijk, magisch en bovenal een buitengewoon goede illusionist.

Pdf Lees verder (pdf)
 
Klik hier voor de folder (pdf)

Junior Illusions

Manro & Lois nodigen de jeugd uit voor een magische reis in een wereld vol illusies. Ze zullen ademloos kunnen zien hoe Lois zweeft. Ze zijn getuige van onmogelijke verdwijningen en verschijningen, bizarre verplaatsingen en huiveringwekkende illusies. Manro & Lois, die perfect op elkaar zijn ingespeeld, weten ze van het begin tot het einde te boeien.

Kortom de show voor de jeugd van nu.

Een unieke show die ze verbaasd doet staan verzorgt tot in detail!

Aarzel niet, stap in en reis mee naar een nieuwe dimensie….
De Magische wereld van Manro & Lois

Manro bespeelt het publiek, is professioneel, vriendelijk, magisch en bovenal een buitengewoon goede illusionist.

Gun ook uw kinderen deze magische ervaring!

Pdf Lees verder (pdf)
 

Kids Magic Show (Paul)

Kids Magic Show (Paul)

Kids Magic Show (Paul)

De Kids Magic Show is een professionele goochelshow speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. Veel interactie, humor en uiteraard veel goochelen zijn de belangrijke ingrediënten van deze show.

De kinderen worden continue bij de show betrokken en worden ook regelmatig naar voren gehaald om de goochelaar te assisteren. De Kids Magic Show is een uitstekende keuze bij feestelijke aangelegenheden zoals verjaardag, sinterklaasfeest etc.. De show is inclusief achtergronddecor en eventueel benodigde geluidsinstallatie tot ca. 250 kinderen.

Kids Magic Show (Paul)

 

Kids Magic Show (Paul)

Paul & Mimmie

De- Paul-&-Mimmie-kindershow wordt gepresenteerd door goochelaar Paul.
In deze interactieve voorstelling wordt Paul bijgestaan door Mimmie de goochelmuis maar of dat altijd goed gaat? Mimmie is zover bekend de enige muis die wel van kattenkwaad houdt.
Tijdens de voorstelling gebeuren er talloze gekke, humoristische en verbazingwekkende momenten. De hoogtepunten van de show zijn o.a. Wooly het konijn dat af en toe acrobatische stunts uithaalt en Bart de levende tekening! De show wordt geleverd inclusief decor en professionele geluidsinstallatie Show en is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
speelduur 1 x 60 minuten

 
OKKIES FUN & MAGIC PARADE

Okkies Fun & Magic Parade

Okkie tovert met zijn Fun & Magic Parade iedere locatie om tot een echt theater.

Zijn prachtige decor en professioneel licht en geluid zijn het ‘cadeaupapiertje’ van de inhoud van zijn show. Hij goochelt er op los en laat de kinderen lachen en zingen.

Okkie heeft zijn eigen verkleedpartijtjes en krijgt zo in zijn voorstelling onder andere bezoek van zijn werkster ‘Cloon Ans’ en samen met ‘Kokkie Rellen’ maken de kinderen de lekkerste dingen. Okkie is inzetbaar bij vrijwel iedere gelegenheid waar kinderen zijn.

Kindershow voor leeftijd van 3 t/m 12 jaar

 

DUNNE DEUR EN KNUPPO

DUNNE DEUR EN KNUPPO

DUNNE DEUR EN KNUPPO

Dunne Deur en Knuppo zijn twee onvergetelijke komische acrobaten, die het overal heel gezellig willen maken. Knuppo wil niets liever doen dan de Dunne Deur foppen en streken uithalen. Tot grote pret van de kinderen ontstaat daardoor de ene na de andere gekke situatie. Elk probleempje denken ze eerst zelf op te kunnen lossen, maar hulp uit het publiek blijkt onontbeerlijk te zijn Door de combinatie van clownerie, cascade-acrobatiek en theater is deze zeer interactieve voorstelling geschikt voor kinderen(+4) én volwassenen. Buiten wordt er een eigen 'circustent' opgezet (zie foto).


 
De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd
De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd

De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd is een modern sprookje. Een sprookje over tijd, verwachtingen en (on)geduld. Het wordt de dag van het Koninklijk feest. Hoofd nar, ‘Momentje’, maakt alles klaar. Maar dat red hij nooit alleen. Gelukkig willen de kinderen uit het publiek hem helpen. Met hun hulp komt alles goed…maar, waar blijft de Koning? ‘Momentje’ bedenkt een plan om een avontuurlijke reis door de tijd te maken voordat de Koning binnen komt. Maar of dit zal lukken? De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd is een voorstelling voor jong en oud en voor alle mensen die zich ooit hebben afgevraagd:
- Waarom vervelen kinderen zich soms?
- Hoe kan het dat volwassenen vaak ‘geen tijd’ hebben?
- En... welke dag komt ook alweer na de maandag?

Met veel humor zet de acteur Chris een speelse voorstelling neer in een landschap van tijd, waarin muziek, goocheltrucs, jongleerkunsten, poppenspel, slapstick en clownerie worden vermengd tot een spannend verhaal.

Tijdsduur: 60 minuten, leeftijd vanaf 4 jaar.


 
Malle Balle Circus

Malle Balle Circus
Het Malle balle circus

Jongleren, ballopen, koorddansen, eenwielfietsen, de diabolo, of lopen op stelten? Het kan bij het Malle Balle Circus allemaal.

In een circuitmodel komen diverse onderdelen van het circus aan bod. kinderen kunnen lekker spelen en circus technieken leren met het materiaal.
Ze kunnen eerst kennismaken met alle onderdelen daarna oefenen bij het onderdeel van hun keuze.

Deze workshop kan groots opgezet worden, voor bijvoorbeeld hele scholen. De uitvoering kan op een dagdeel, een dag, maar ook op meerdere dagen.
Ook is het mogelijk dat de kinderen aan het einde van de dag kunnen laten zien wat ze geoefend hebben.

De workshops zijn met name geschikt voor een middag of een ochtend waarop circus centraal staat. Buurthuizen, scholen en instanties die vakantieprojecten voor kinderen organiseren, maar ook vele straattheaterfestivals, braderieën en campings maken veel gebruik van deze workshops. 1 dagdeel van 4 uur (doorlopend) 2 mederwerkers, begeleiders.

 
Tante twinkle
Tante Twinkel:

klein en groot vermaken is geen kinderspel voor Tante Twinkel wel met ganzenmars en vragenspel speelt deze tante het ganzenspel voor elke ronde wordt gebeld terwijl Tante Twinkel de vragen stelt start snel met een hoge score dan gaat de gans er snel vandoor

Eenvoud en uitdaging gaan bij dit spel hand en hand. Wie een dobbelsteen kan werpen, kan meedoen. Zoveel ogen als je gooit, zoveel passen zet de gans als de vraag goed beantwoord is. Een vragenspel waarover is nagedacht. Diverse thema’s komen aanbod; natuur en milieu, dieren, bloemen en planten en desgewenst andere onderwerpen. Tante Twinkel is het stralend middelpunt van een vrolijk en humoristisch meespeelspel dat in diverse versies wordt aangeboden;

  • voor de hele familie
  • alleen voor kinderen
  • alleen voor volwassenen


 

Tante twinkle

Tante twinkle

MAMMA BELLE WALK AKT

Mamma Belle trekt rond in de winkelstraten, op pleinen of is te vinden in het park. Daar vertelt zij haar verhalen aan kleine en oudere kinderen maar ook volwassenen beleven veel plezier aan de verhalen van Mamma Belle. Dieren op en rond de boerderij spelen de hoofdrol. Dààr waar Mamma Belle zich bevindt, is ook de kat, de hond, de koe en de gans. En overal waar zij gaat volgt ze haar gevoel! Het is een fantasie verhaal met aansluitend een interactief, vrolijk dierenspel. Iedereen mag meespelen of alleen kijken en luisteren!

  • Rinkelt met haar bel
  • Weet alles over dieren
  • Vertelt spannende en ontroerende verhalen
  • Komt binnen en buiten
  • Vertelt verhalen voor iedereen tot 99 jaar