Home

Goochelaars

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER Telefoon: 0031-(0)72-589.79.12
ADH2
ADH2

Henk is de rust zelve en meervoudig Nederlands goochel kampioen met een perfect gevoel voor timing. Leo staat voor onrust, ofwel synoniem voor snelheid (zowel verbaal als in zijn werk) Samen verzorgen deze twee toppers een bühne-act met grensverleggende trucs : Verbazingwekkende vingervlugheid en pure mentale kracht als indrukwekkende illusie. Een unieke showvoorstelling, in twee blokken van 25 minuten. Spraakmakend variété dat ’s avonds word afgesloten met een uitgebreide set komische table magic.
ADH2 bestaat uit razend knappe showacts, bordevol trucs met een flinke dosis humor, ongeloof en verbazing als belangrijkste ingrediënten. Henk en Leo zijn te boeken op iedere denkbare locatie.

 

Act illusionist

BÜHNE - ACT ILLUSIONIST (DINER SHOW - STAGE MAGIC)

In deze show van ± 20 min. verschijnen in een razend tempo diverse duiven, welke in hetzelfde tempo weer veranderen in een eend of konijn. Aansluitend worden vrijwilligers uit de zaal gehaald en laat de illusionist deze mensen dingen doen waar zij zelf niets van begrijpen, hetgeen tot zéér komische & hilarische situaties leidt. Deze act is op elke locatie en bij elk feest in te passen. Zeer geschikt als centrale act (dansvloer) of ter afsluiting van een sfeervol diner.

 
WELCOME TO THE MAGIC DOME

Act illusionist

Act illusionist


Wij nodigen u uit voor een magische reis in een wereld vol illusies: Welcome to the Magic Dome. Een spectaculaire show van ± 35 min. vol onmogelijke verdwijningen en verschijningen; bizarre verplaatsingen en huiveringwekkende illusies. Ademloos kunt u zien hoe de assistente zweeft. Deze Illusionist zal u vanaf het begin tot het einde weten te boeien. Televisieoptredens en buitenlandse tournees konden niet uitblijven. Bedrijven vroegen het illustere tweetal hun nieuwe producten te introduceren evenals openingen te verrichten. In Japan, Noord-Korea en Jemen werden zij met alle egards ontvangen. Deze unieke show zal u verbaasd doen staan! Aarzel niet, stap in en reis mee naar een nieuwe dimensie.

filmpje van Welcome to the Magic Dome
filmpje van Welcome to the Magic Dome
filmpje van Welcome to the Magic Dome

 
Two by Two

Two by Two

Two by Two

Two by Two

Two by Two

Two by Two

Two by Two

Met hun show ‘Grand Dellusions’ verwierven Scott & Muriël in het jaar 2000 internationale faam doordat zij als komedieduo voor het eerst in de geschiedenis als wereldkampioen goochelen bekroond werden.

Two by Two is hun nieuwe (kleinere) illusieshow welke kan plaatsvinden op een dansvloer of vloerruimte van slechts 4 bij 4 meter. Deze show staat volledig op zichzelf en vindt plaats op een ingenieus uitklapbaar podium, waarin hun geluidsversterking is ingebouwd! Uiteraard bevat hun optreden veel publieksparticipatie en de knotsgekke comedy en illusies waar Scott & Muriel bekend om staan. Speelduur ± 25-30 minuten

filmpje van Two by Two
filmpje van Two by Two
 
TABLE MAGIC JOHN
TABLE MAGIC JOHN

Weet u het verschil tussen ani-magisch - en/of animaties?? Dan weet U wat table-magic is!
John loopt niet (altijd) als de traditionele tafelgoochelaar rond. Want wat "dealt" hij nu ? Wat zijn z’n "bijverdiensten"? Welk steentje draagt hij bij aan uw evenement (letterlijk- en figuurlijk !?) Wat hebben zijn Haagse familieleden Harry en Joke voor invloed op zijn werk. Dat zij plat Haags spreken, kunt u meteen horen... en dat zij er andere denkwijzen op nahouden, dat zal u zeker niet verbazen. Een act die zich onderscheidt van alle andere goochelaars en die nog lang besproken zal blijven... als de lach verstild is.

 
TAFELGOOCHELAAR FERRY
TABLE MAGIC JOHN
TABLE MAGIC JOHN

Is hij de man met de twee linke handen? Nept hij je bij het leven of is hij doodeerlijk? Is hij een genie, een oplichter, of een geniale oplichter?

Het geheim van zijn succes: Heerlijke humor
In het bedenken van leuke presentaties, daarin is Ferry een ware grootmeester.

Beursoptredens
Aan de rand van de stand brengt Ferry bezoekers met een paar goocheltrucs in een prettige stemming, waardoor zij ontvankelijk worden voor een gesprek met een verkoopadviseur. Deze dienstverlening is ook zeer geschikt voor het entertainen van gasten op de stand (met name handig als die even op hun vertegenwoordiger moeten wachten); het fêteren van belangrijke relaties; het verzamelen van visitekaartjes van passanten of indien gewenst, het selecteren van potentiële opdrachtgevers uit de beursbezoekers.

 

Goochelaar Henk Prins

Goochelaar Henk Prins

TAFELGOOCHELAAR HENK

Maak kennis met internationaal prijswinnend goochelaar Henk, en geniet van de wonderen van zijn magie.

Zijn innemende persoonlijkheid en gevoel voor humor staan garant voor een bijzondere ervaring. Met behulp van speelkaarten, munten, balletjes en alledaagse objecten gebeurt het onmogelijke voor de ogen van uw gasten. Entertainment waarover nog lang zal worden gesproken.

 TABLE-MAGIC SYLVIA

Sylvia is een internationaal artieste, geboren en woonachtig in Nederland.

Niet alleen treedt zij in de gehele wereld op, maar zij spreekt ook nog eens 6 talen waardoor zij bekend is geworden bij een groot internationaal publiek.
Een vader als goochelaar en een moeder met het beroep van mannequin zorgden ervoor dat Sylvia al op jonge leeftijd met het artiestenvak in aanraking kwam.

Vele jaren reisde Sylvia dan ook met vader, moeder en zus door Europa om optredens te verzorgen. Zo werden zij veelvuldig uitgenodigd voor o.a. optredens tijdens goochelcongressen en het was op zo'n congres in Nice dat Sylvia werd uitgeroepen tot "Miss Magic". Een erkenning waar zij tot op de dag van vandaag trots op is.

Mede door haar beheersing van de internationale talen, verzorgt Sylvia ook vele presentaties op congressen, zowel in Nederland als Duitsland, Engeland, Italië, Spanje en Amerika. Voor de Duitse televisie heeft Sylvia een onderwater-act gepresenteerd, waarbij zij in een groot bassin onderwater goochelde met vissen en kleine schildpadjes.

Sylvia brengt tegenwoordig haar kunsten tijdens Cruises en Bedrijfsevenementen,
waar zij een eigen show verzorgt.

 
MAGIËR MANTRA

Magiër Mantra
 

Magiër Mantra

Magiër Mantra is een illusionist en tafelgoochelaar die een grote verscheidenheid aan gedaanten kan aannemen. Wat dacht u van creaties als een fantasietovenaar, een middeleeuwse magister, een 19e eeuwse gokker-valsspeler-zakkenroller, een wandelende Maffiosi of als “normale” standwerker op beurzen? Niet genoeg? In overleg verschijnt Mantra als figuur die u bedacht heeft.

Waar Mantra zich tussen het publiek begeeft blijft hij zeker niet onopgemerkt. Verbijstering en hilariteit wisselen elkaar af als er echte wonderen in hun eigen handen gebeuren. Zo komt de ring van een van de gasten om de voet van zijn wijnglas of wordt een geleend biljet, zwevend onder de neus van de mensen, het 10-voudige waard. Wie probeert te achterhalen “hoe hij dat toch doet’, loopt het risico binnen afzienbare tijd knettergek te worden.

Door zijn jarenlange ervaring o.a. als hypnotiseur weet Mantra hoeveel power geconcentreerde gedachten kunnen hebben. Met een aantal experimenten toont hij dat ook mensen uit het publiek het vermogen hebben om materie in beweging te zetten, uitsluitend met behulp van hun concentratie. Een houten blok, afgedekt onder een glazen stolp, valt om; een voorwerp springt uit een glas of er draait zich, voor de ongelovige ogen van het publiek, zich een moer van een bout af.

Mantra heeft duizenden mensen op diverse locaties vermaakt. Hij beweegt zich even onder het publiek en blijkt opeens op onnavolgbare wijze in het bezit te zijn gekomen van een aantal brillen, portefeuilles en horloges, die hij onder grote hilariteit teruggeeft aan de rechtmatige eigenaars..

Naast deze "kleine" illusies en goocheltrucs heeft Mantra een scala van andere trucs en illusies in huis. Water-en vuurschalen, Het magische koord, De vlijmscherpe scheermessen, The Magic Box, de Hindoe Vuurmand(!), de Gouden Banier, de Geldtel- en Valsspeel-test, de Onkwetsbare slavin, etc. etc.. Dit alles behoort tot het repertoire van Magiër Mantra: Mystiek en onnavolgbaar!!