Home

Deejay

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER Telefoon: 0031-(0)72-589.79.12
DJ Wicky
DJ Wicky

DJ Wicky en het geluk van geluid

DJ Wicky (Edwin Appelman) heeft zijn kenmerkende artiestennaam te danken aan het staartje dat hij in z'n jeugd ooit droeg.
Wie Edwin tegenkwam herkende in hem de olijke (film)stripfiguur Wicky de Viking! In zijn jeugd deed Edwin verwoede pogingen een serieus vak te laten leren -hij behaalde weliswaar zijn diploma- maar platen draaien en publiek vermaken bleek al heel vroeg zijn lust & zijn leven. Ook via de radio was hij al jong te horen. Bij legale en minder legale stations.
Het kon niet uitblijven, Edwin moest en zou als professional achter de draaitafel. Inmiddels draait hij alweer jaren als zelfstandig dj zijn muziek bij dansevenementen, huwelijkspartijen en bedrijfsfeesten. Zijn vrolijke stem klinkt door zalen in het hele land en werkte voor de Drive in Show van Radio 538, de roadshow van Radio 10 Gold en stond hij in het voorprogramma van bekende artiesten als Total Touch, Lois Lane, Frans Bauer en Anouk. Wicky is te boeken als aanvullend programma naast bands of acts, en beschikt over een eigen muziekinstallatie en letterlijk honderden cd’s.

Repertoire: Top 40/Top 100, Dance-Classics.