Home

Catering acts

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER Telefoon: 0031-(0)72-589.79.12
De Champagne Dame
De Champagne Dame

De Champagne Dame

De Champagne Dame

Deze indrukwekkende creatie presenteert op stijlvolle wijze champagne, wijn en frisdranken. Een mooie kunstzinnige combinatie van metaal, glas, licht en vloeistof in elegant samenspel met een dame in het zilver. In de flexibele metaalconstructie worden 51 glazen geplaatst welke onopvallend aangevuld worden door een assistent. Zowel geschikt voor kleine als grote aantallen gasten. filmpje van de Champagne Dame

 
Champagnetafel Madame Josephine
Madame Josephine

Weet u hoe het hoort? Vraag het Madame Josephine… Een tafeldame met tafelmanieren. Op gepaste wijze serveert zij uw gasten champagne en andere smaakvolle drankjes. Madame Josephine weet raad. Zij is het toonbeeld van welvoeglijkheid en zal niet nalaten uw gasten aan de tand te voelen over de regels van goede smaak. Uiteraard zonder mensen voor het hoofd te stoten. Etiquette is volgens Van Dale: "het geheel van beleefdheidsregels en omgangsvormen". Madame Josephine blinkt er in uit. Met gulheid zal zij haar kennis etaleren.

Hoe kleed ik mij voor een zakendiner? Hoe gedraag ik mij tijdens een eerste afspraakje? Wanneer hang ik de vlag in top? Madame Josephine biedt ieder een luisterend oor. Maar ook het keuvelen over koetjes en kalfjes gaat haar goed af. Een 'onderhoudende' dame dus. En dat mag u gerust een beetje letterlijk opvatten. Zij schenkt een glaasje sprankelende champagne, serveert petitfours en amuses, reikt een servet aan. Precies zoals het een tafeldame met tafelmanieren betaamt.
 
 
De Wandelende Tartière
In deze imposante en kunstzinnige creatie presenteert de artiest(e) lekkere hapjes, gebakjes of toetjes op onvergetelijke wijze. Op maar liefst 8 dienbladeren kunnen ook informatiefolders of voorwerpen op een originele manier onder de aandacht gebracht worden. Een 2e assistent(e) wisselt de lege dienbladen telkens om. Speelduur 2 x 45 minuten.
 

HARTENDAMES & SIGNORAS AMOROSAS
Signora Amorosas

HARTENDAMES & SIGNORAS AMOROSAS
Signoras Amorosas
 
HARTENDAMES & SIGNORAS AMOROSAS
Signora Amorosas
Hartedames
Hartendames
 
Hartedames
Miss Make Believe
Hartedames
Miss MoneyMaker

HARTENDAMES & SIGNORAS AMOROSAS

Het enige ' feestartikel' dat mensen informeert, interesseert, overtuigt en entertaint.

 • Signoras Amorosas:
  Oogstrelend
  Zinnenprikkelend
  De roos

  Geïnspireerd door de ‘koningin der bloemen’ maken Signoras Amorosas een feest van ieder evenement. Zij stellen gasten op hun gemak. Knopen een praatje aan. Vertellen een grap. Zingen een lied. Geven advies over liefde en geluk. En wie zegt dat een buffet niet kan lopen? Die zal verbaasd staan over de vernuftig verborgen traktaties. Signoras Amorosas. Een temperamentvolle act, die u gehoord, gezien èn geproefd moet hebben.

 • Hartendames:
  Kaarten zijn onschuldig vermaak...
  totdat ze terecht komen in verkeerde handen! De Hartendames maken er een potje van. Kaarten is hun passie, humor hun handelsmerk. Op de zelf meegebracht speeltafel is ook plaats voor kaas en worst. Want als het om gastvrijheid gaat, zetten Hartendames hoog in. Of ze wel eens passen? Ja, bij elke feestelijke gelegenheid. Laat u in de kaart kijken. Hartendames hebben verrassende troeven achter de hand.

 • Miss Make Believe:
  Het staat in de sterren geschreven:
  uw feest wordt een groot succes! Miss Make Believe heeft het voorspeld.
  Een hoogst originele manier om uw gasten te laven, te spijzen èn te vermaken. Miss Make Believe schenkt drankjes, serveert hapjes en zegt waar. Aan de hand van numerologie en Chinese astrologie bezorgt zij de gasten een persoonlijke voorspelling op schrift.
  Magie met een knipoog.
  Voor ontvangsten, feesten, recepties, openingen, demonstraties en beurzen.

 • Miss MoneyMaker:
  Poen. Ping-ping. Pecunia. Wie dol is op geld – en wie is dat niet? – ontvangt Miss MoneyMaker met open armen. Of het nu gaat om feesten, partijen of openingen:
  Miss MoneyMaker geeft meerwaarde aan ieder evenement. Met haar meeslepende Geld Spel test zij de omstanders op hun elementaire kennis van het ‘slijk der aarde’. Miss MoneyMaker beheert de kas, reikt de prijzen uit en leidt het spel met een knipoog. Weg koele zakelijkheid.
 
De literaire snackbar
filmpje van De literaire snackbar

Trek in een literaire snack? De literaire snackbar is een automatiek waar je grappige gedichten over snacks en snacken kunt trekken. De snackbarhouder biedt de mensen al wandelend een literaire snack aan. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor een frikandellenlied, een romantisch kroketje of een patatje oorlog. De snackbarhouder kan het gedicht meteen groots voordragen maar het kan ook ingepakt en meegenomen worden. Literair snacken kan overal en op elke gelegenheid! Op verzoek kan er ook een gedicht op maat geschreven worden. Geschikt voor: receptie, jubilea, congres, festival of in winkelcentrum.

 
 
DE LEVENDE TAFEL
Levende Tafel Act. De naam zegt het al, deze tafel leeft en kan worden ingezet bij een buffet (warm, koud of dessert). Deze tafel wordt dan gebruikt om de borden op te plaatsen zodat de ‘routing’ langs het buffet een stuk aangenamer wordt. Want waar vind je een tafel die uw bord aanreikt zodat je die zelf niet van tafel hoeft te pakken? Tijdens het wachten voor het buffet mag er gerust met de tafel gekroeld worden.

Hierin vindt u een impressie film!

 
De Softmijsjes
De Softmijsjes is mobiel kunstwerk in de vorm van een ijscobakfiets. Het leven is vaak gehaast en druk: door middel van een ludieke performance willen zij mensen verrassen en laten genieten van een zoet moment. Op speelse wijze verleiden De Softmijsjes het publiek met rijk versierde softijsjes. IJs is nostalgisch, fantasievol en geliefd door jong en oud. Als tegenhanger van een maatschappij die steeds harder wordt, willen zij 'ouderwets' en tastbaar geluk brengen. Door extravagante kostuums, een opvallende ijscokar met eigen muziek en bijzondere toeters en bellen, waant het publiek zich in een andere wereld.
Afmetingen: Lengte 2,5 m Breedte: 1,10 m Hoogte: 1 m (zonder dakje )
 
De eenwieler ober
Als voormalig Europees én Amerikaans kampioen eenwielfietsen is deze acrobaat een geweldige cateringact. Leo daagt zijn publiek graag uit het onmogelijke voor hem te verzinnen en zorgt zodoende op elk evenement voor verbazingwekkend en spraakmakend spektakel. De uniekste eenwielfiets is de pizzasnijder, waarmee op speciale gelegenheden er letterlijk de stukken af gereden worden. Als jongleur weet Leo de wetten van de zwaartekracht te tarten, en als fietsende ober schenkt hij de koffie met het hoofd keurig in de kopjes en voorziet hij uw gasten razendsnel van drankjes.
 
Pret Kok
Pretkok Leo vermaakt uw passanten met zijn bijzondere creaties bijvoorbeeld als steltenlopende kok of (zittend) als mini-kok vanuit zijn luie stoel. De verrassing en hilariteit is groot zodra men hem ontwaard, want deze acteur heeft veel meer expertische in petto dan u zou verwachten omdat hij jarenlang als echte kok in de horecawereld actief was, en het publiek gastronomische adviezen kan geven. Zeer geschikt voor bedrijfsdagen, beurzen, festivals of culinaire evenementen.
 
DE SWINGENDE KOK
De Swingende Kok loopt op uw evenement rond met zijn fornuisje. Uit zijn oventje klinkt swingende muziek en de kok is de gezelligheid zelf. Zo nu en dan maakt hij 'een dansje' en deelt zorgvuldig uw product(en) uit. De uitstraling van de Swingende Kok is simpel, maar werkt zéér aanstekelijk en is oergezellig. Als de vrolijke koekenbakker kan hij ook ± 1.000 wafels met slagroom en een puntje fruit uitdelen, alles uit eigen catering!

filmpje van De Swingende Kok
 
 
DE ZINGENDE IJSCOMAN
Zingende IJscoman

Met zijn mobiele ijsbak (of ijskarretje), Italiaanse charme en veel humor (Luchiano spreekt alleen Engels met een zwaar Italiaans accent )trakteert deze artiest uw bezoekers en gasten op een flinke doses mediterrane sentimenten. Deze charmeur zingt hij daarbij de mooiste Italiaanse liederen en aria's. Wie het daar warm van krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke Italiaanse ijsje dat hij tijdens zijn optredens serveert. Een originele en stijlvolle mobiele act voor uw receptie, bedrijfsfeest, festival, open dag of ander evenement:


Per un evento o una festa grandiosa!


filmpje van De Zingende IJscoman
ITALIAANSE IJSCO JONGLEUR
tony gelato de italiaanse ijso jongleur tony gelato de italiaanse ijso jongleur
Vanuit zijn unieke Italiaanse ijskar biedt Tony Gelato zijn overheerlijke Italiaanse ijs aan. Standaard neemt Tony de volgende smaken mee: chocola, vanille, aardbei, tricolore, choco met vanille en aardbei met vanille. Tony Gelato presenteert een zeer spectaculaire ijsshow. Hij laat op verrassende en onverwachte wijze de Italiaanse ijsjes verdwijnen en weer verschijnen. Deze “smaak“-volle show heeft een zeer hoog entertainmentgehalte. Met zijn supersnelle bewegingen vermaakt Tony jong en oud. Iedereen volgt vol bewondering zijn onnavolgbare trucjes met de originele Italiaanse ijslepels. Deze ijslepels zijn wel anderhalve meter lang. Met Italiaanse muziek op de achtergrond is de show compleet. Uw publiek kan genieten van “La dolce vita” en ervaart het echte Italiaanse leven.
 
Ien en d'r suikerspinmachien (van henk)
Ien en d'r suikerspinmachien (van henk)

Ooit zo’n stoot achter de suikerspinmachien gezien? Dat dacht Henk ook toen hij er twee regelde voor Ien. Henk regelt de kassa, en zijn eigen zaakjes, en bepaalt welke kleur de klant krijgt. Wordt het een roze, een blauwe, een roze met blauw of een blauw met roze spin.

Ien bouwt de spinnen en staat ondertussen te swingen op muziek uit de jaren 50- en 60. De vorm van de spinnen kan variëren van eenvoudig tot sabeltandtijger.
Het is een act voor iedereen, voor jong en oud, voor wie van suiker of iets anders houdt.

filmpje van Ien en d'r suikerspinmachien

Sweet Chef's
Sweet Chef's
Sweet Chef's

De voorstelling Sweet Chef's is een dolkomische straattheatervoorstelling van twee roze koks die elkaar behoorlijk in de weg zitten. Het is een vrolijke en suikerzoete knipoog naar de vele kook- een eetprogramma’s op de TV. Zo geraffineerd als de suiker vervaardigd wordt, zo geraffineerd staan deze koks opgesteld als een levend standbeeld. Maar als hun publiek er eenmaal aan gewent geraakt is, ontwikkeld zich een komisch drama wanneer zij suikerspinnen willen vervaardigen. Afhankelijk van hoe de wind staat kunnen hun ‘spinsels’ ook voor plakkerige taferelen zorgen ! Een slapstick die goed is voor de lachspieren, want zoals een vlam in de pan kan slaan, is een klein beetje wind voor deze twee komieken ook desastreus! Na afloop ontwikkeld de voorstelling zich is een catering act, want de omstanders krijgen gratis een fijne suikerspin!

 
Wiggle Waiters
Wiggle Waiters

Kenmerken:    Fascinatie & Verwondering.
Categorie:      Bewegingstheater - Animatie act - Functioneel Theater.

Deze stijlvolle obers op stelten met zwevende dienbladen of banier zijn verkrijgbaar in een klassieke of moderne uitvoering. Een perfecte eye-catcher voor beurzen en productpresentaties. Uw tekst of logo op de ballon of banier ?

Technische vereisten:
Minimale hoogte is 6 meter i.v.m. de doorsnede van de ballonnen van ruim 1,5 mtr dient er rekening gehouden te worden met doorgangen van en naar de zalen waarin opgetreden zal worden.

 
Eddie & HUGO's kookles


Eddie & Hugo's kookles


Eddie & Hugo's kookles


'Kookles' is een spetterende show waarbij niet alleen tv-kookprogramma's maar ook de commerciele verkoopnetten op de hak worden genomen. 'Kookles', met als finale een magische guillotine act, zoals alleen werd gebruikt tijdens de Franse revolutie, toont het publiek dat eten en entertainment al door de eeuwen heen op een brilliante manier samen gaan. Het publiek wordt hierbij op een bloedstollende wijze betrokken. Eddie en Hugo zijn de koks. Hun geheim: lachend gewicht verliezen. Eddie en Hugo's 'Kookles' is gemaakt voor binnen- of buitenvoorstellingen en manifestaties.

 

sopa de fuego

Sopa de Fuego (Vuursoep)

Bij Sopa de Fuego rijdt de kok Marc Muy Dificil met zijn rijdende kooktoestel met de heerlijkste gerechten tussen het publiek door. Terwijl hij zijn producten aan de man probeert te brengen haalt hij verschillende circuskunsten uit met borden, potten en pannen. De etenswaren worden door hem op culinair onverantwoorde manier opgediend.

Het geheel bestaat uit:
Voorgerecht: Linke soep. Borden draaien, bord met sterretjes (vuurwerk) draaien.
Hoofdgerecht: Hete bliksem met klapstuk. Bijvoorbeeld Jongleren met o.a. pollepels oliebollen, appels, streekproducten, sneeuwballen, kerstballen en dergelijke, messen, fakkels met sterretjes, vuurfakkels. (tijdens de act kan Marc ook de appel, al jonglerend, eten). Ook boven op de eenwieler (+/- 1,5 mtr.)
Nagerecht: Grand dessert: Diabolo met sterretjes.

Het menu staat geschreven met schoolkrijt op de rijdende Olieton( met schoorsteen). Daar kunnen allerlei leuke gerechten bij staan zoals glühwijn, gepofte kastanjes etc. Uit de schoorsteen kan rook worden geproduceerd.

 
Champagne sans Besognes

Receptie, feest, opening, originele entree-act ?
Laat het bruisen met de Champagnefles !
Solo of als duo met ober/gastheer.