Home

Amusement

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER Telefoon: 0031-(0)72-589.79.12
 
 

Muzikale Catering

Muzikale Catering

Zahi’s Muzikale Catering

Lachen, huilen, meezingen en dansen!

De Muzikale Catering van Zahi is sinds 2001 zonder uitzondering een doorslaand succes. De feest formule is een ongedwongen saamhorigheid, gezelligheid, grappige en ontroerende onderlinge interakties:

Menukaarten
Aan de hand van de uitgebreide muzikale *menukaarten* (songs a la carte = De Muzikale Catering) laat muzikant Zahi het publiek het muzikale diner samenstellen. Omdat het bij bruiloften of familiefeesten gaat om een feest voor jong en oud, is er een ruime keus voor elke generatie en elke smaak. Bij bedrijfsfeesten, buurtfeesten, scheidingen etcetera, idem dito. Bovendien stimuleert Zahi zijn publiek om speciale persoonlijke verzoekjes op te dragen aan één van de collega's, het bruidspaar, moeders, exen... etceteralala.

Zahi laat het publiek meezingen en heeft ook een *publieke microfoon* naast zich staan voor toespraakjes en mensen die zelf een lied willen zingen. Zowel van de menukaarten als van de publieke microfoon wordt enthousiast gebruik gemaakt. Daarbij in de hand gehouden en gedoseerd door.... De Muzikale Catering van Zahi! hetgeen een swingende speelstijl is en zijn muziek is uiterst dansbaar.....dans maar! Zahi speelt geluidsversterkt: Keyboards & accordeon.

 

Oost Fluor

Oost Fluor

OOST-FLUOR

Ze komen uit Oost-Fluor, u weet wel, de 14e provincie (niet te verwarren met
West-Fluor de 15e ). Drie gezonde Hollandse meiden: Maari, Daani en Isaabi. Met verve nemen zij; Oost-Fluor (de 14e provincie), een duik in de muziek van Hollandse bodem.
Hun eigen volkslied “daar waar wij wonen” is iets wat u niet mag missen. Zowel instrumentaal als vocaal dobberen zij theatraal in het rond, de buitenterritoriale wateren daarbij niet schuwend!....... veel plezier gegarandeerd!!!

Oost-Fluor (de 14e provincie) is een muzikale en theatrale act en kan zowel mobiel als op een podium met of zonder versterking, maar hoe dan ook vrolijk, kleurig en aanstekelijk. Deze twee professionele muzikanten (afgestudeerd aan het conservatorium) en een natuurtalent met een stemmetje om te zoenen, presenteren zich als Oost-Fluor; u weet wel....

Oost-Fluor (de 14...nou ja, u weet wel...) is een act geschikt voor zowel binnen als buiten, als straattheater, in winkelcentra, een feestje, terrasje enz... Daar waar een vrolijke noot gewenst is, is Oost-Fluor (ja, nu weten we het wel!) op zijn plaats.

 

Dansman3

Dansman3

Dansman3

Vanaf nu is dansen altijd en overal mogelijk: op het strand, in de duinen, op het balkon, op de boot: dag en nacht. Zonder stroom?

GEEN NOOD! DANSMAN3 maakt gebruik van een 12 volts mini - P.A. met luidsprekerhoorn (ook wel bekend van wielerrondes en voetbaltoernooien). Dit is enkel bedoeld om de zang hoorbaar te maken. Het geluidsniveau is per gelegenheid aan te passen, van slaapkamer tot sporthal.

De muziekstijl is in een woord samengevat:
SaterdaynightDiscoHouse-FunkDrum’nBassPullBag.
Kortom alles wat "dansbaar" is. Van zeventiger jaren (Shirley & Company) tot nu (Moby). Nummers met een lekkere beat en een herkenbare bas partij.

DANSMAN3 is gemakkelijk verplaatsbaar. Een set op de ene plaats en dan weer een set ergens anders is goed mogelijk.
Eenvoudig te implementeren op uw receptie, bruiloft, winkelcentrum, verjaardagfeestje of andere speciale gelegenheid.
Dansen is niet verplicht maar wel:

  • Goed voor de gezondheid
  • Cool
  • Zeer raadzaam
  • Impliciet
 


 


DE LEVENDE JUKEBOX

Al meer dan 15 jaar verzorgt De Levende Jukebox succesvolle optredens zowel in binnen- als buitenland.

In een onweerstaanbaar geestig en muzikaal programma verwennen HELEN en YVONNE het publiek met hoogtepunten uit de rock & roll, pop, country & western, dance classics maar ook het levenslied en de opera!!

Twee duidelijke billboards (decorborden) bieden het publiek een overzicht met keuze uit meer dan vijftig beschikbare titels. Terwijl de bevallige HELEN op geheel eigen wijze de presentatie verzorgd, neemt YVONNE, na kontante betaling van € 5,- uitdagend de verzoekjes in ontvangst. Elk nummer wordt vervolgens groots en meeslepend door de dames LIVE vertolkt! Met hun verpletterende verschijning trekken de dames overvolle zalen met uitzinnig publiek.

HELEN en YVONNE zijn inmiddels een fenomeen waarover òòk de Nederlandse pers voorlopig niet lijkt uitgepraat.

Speelduur 2 x 45 minuten.